Hvad er kropsterapi?

Kropsterapi er en behandlingsform, der skaber ro for det enkelte menneske på både fysisk og psykisk plan ved at kombinere massage og det terapeutiske.

I dag er det anerkendt af vores krop og psyke hænger sammen som en helhed og det er netop det Totum kropsterapi tager udgangspunkt i.

Alt hvad vi oplever, både positivt og negativt, lagres i vores krop på forskellig vis. Filosofien bag Totum kropsterapi er meget kort fortalt: Hvis du ikke har det godt indeni, har du det heller ikke godt uden på. Uforløste konflikter, stress, anspændthed og trauma kan sætte sig som ubalancer eller fysiske blokeringer i kroppen eller vores organer og muskler og på sigt vil det er det ofte fører til skavanker eller smerter, hvis der ikke bliver taget hånd om problemet.

Pris 475kr 55 min

Hvad er japansk lifting?

Det er en form for naturlig, rynkereducerende massage af ansigtet hvor hud, væv og muskler afspændes, løftes og udrenses for affaldsstoffer. Det er en grundig ansigtsmassage som er meget effektiv. Der arbejdes med muskler, kredsløb, lymfer og nervesystemet. Kroppens egen genopbygning og udrensning stimuleres.

Pris: 475kr 55 min
6 behandlinger: 2650,-

Hvad er cupping?

Cupping, også kaldet vakuumterapi, er en gammel og meget effektiv behandlingsform. Behandlingen har en utrolig positiv virkning på lymfekirtlerne og blodcirkulationen i kroppen. I behandlingen benyttes sugekopper, der fremkalder et vakuum på det behandlede område. Det kan se lidt drabeligt ud på kroppen efter behandlingen, da de benyttede sugekopper efterlader røde eller blå mærker på huden. De går dog væk efter få dage og er ganske uskadelige.

Hvad bruges cupping til?

Blandt andet til:
Luftvejslidelser
Muskelsmerter også akut opståede smerter blandt andet sportsskader
Cellulitis
Hovedpine
Overgangsalder, mindsker hedeture
Lændesmerte
Menstruationsmerter
Iskias
Ødemer
Styrkelse af immunforsvaret
Træthed
Forhøjet blodtryk
Hælspore
Præstationsfremmende, der blodcirkulationen øges

Pris 550 kr. 55 min

Hvad er coaching?

At lytte aktivt

En ligeværdig og motiverende samtale med det sigte at kunne fokusere tanker, følelser og adfærd, henimod at opnå et bestemt mål som for eksempel livsstilsændring.

At fokusere på nutiden og fremtiden snarere end fortiden.
Baseret på empati, gensidig tillid og kommunikation.

At støtte og motiverer – en coach stiller spørgsmålene og klienten handler.

Pris 475 kr. 55 min